CASE

Zillion Consulting Group - INDUSTRIAL MANAGEMENT

SUMMARY

Zillion Consulting Group har indgået et samarbejde med VAEKST for at accelererer deres vækstmuligheder på det danske marked.

174
SQL
Markeds
Penetration
17
Måneder

Vækst på det Danske Marked

Zillion Consulting Group har indgået et samarbejde med VAEKST for at accelererer deres vækstmuligheder på det danske marked. ZCG opererer med en netværksbaseret forretningsmodel og tilbyder omfattende forretningstransformationstjenester til industrivirksomheder i Skandinavien, samtidig med at de skaber en bæredygtig indvirkning, der er i overensstemmelse med kravene i det 21. århundrede.

Efter at have opbygget en stærk salgskvalificeret pipeline og nået deres første salg inden for de første par måneder besluttede ZCG at udvide deres samarbejde med VAEKST og målrette sig mod nye markeder med branchespecifikke tilbud.

EN DIFFERENTIERET OG PERSONLIG SALGSSTYRET VÆKSTSTRATEGI  

"VAEKST præsenterede en meget klar og personlig salgsstyret vækststrategi, som var skræddersyet og bygget op omkring vores løsning, USP'er og brand. Vi kunne se, at de var specialister i konsulentorienteret service salg, hvilket for mig viste en høj grad af professionalisme og differentiering i forhold til andre bureauer." - Rasmus Bertram, Associate Partner hos ZCG.

Som følge af deres tætte partnerskab med ZCG havde VAEKST et omfattende kendskab til deres forretningsmodel og tjenester, hvilket gjorde det muligt for dem hurtigt at iværksætte den nye vækststrategi og fokusere på nye markeder. Onboarding-processen var velorganiseret, og ZCG blev præsenteret for en dedikeret Business Development Consultant som deres primære repræsentant.

Fremadrettet blev der planlagt ugentlige statusmøder for at sikre et højt niveau af fremskridt og ikke mindst for at dele og diskutere branchespecifikke indsigter for at forbedre og justere strategien løbende.

"Partnerskabet med VAEKST har vist sig at være en stor succes indtil videre. Vigtigst af alt er, at de er ekstremt proaktive, fleksible og servicemindede - hvilket altid giver os en stærk følelse af at blive prioriteret." - Rasmus Bertram, associeret partner hos ZCG.

FØRSTE SALG PÅ GRUND AF EN STÆRK PIPELINE

Som et resultat af 17 måneders progressivt samarbejde har VAEKST leveret 174 salgskvalificerede møder, hvilket allerede har ført til deres første salg og flere tilbud til en værdi af mere end 1,5 mio. kr. Derudover har ZCG erkendt et betydeligt niveau af brand recognition inden for branchesegmenter og blandt målrettede beslutningstagere, hvilket uden tvivl vil vise sig at være en afgørende faktor i deres fortsatte vækstrejse.

"Personligt er dette den mest kvalificerede pipeline, jeg hidtil har været vidne til - vi går nogle spændende måneder i møde." - Rasmus Bertram, Associate Partner hos ZCG.

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere