174 SQLs til Zillion Consulting Group i Danmark

VAEKST skabte 174 kvalificerede salgsmøder til Zillion Consulting Group og accelererede deres vækstmuligheder på det danske marked.

4

Millioner DKK

174

SQL

17

Måneder

Industry

Management Consulting

Mik Meisen Lokdam
Co-founder & CEO
mik.lokdam@vaekstgroup.dk

4

Millioner DKK

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Markedspenetrering i Danmark med Outbound Sales

Zillion Consulting Group (Zillion) indgik et samarbejde med VAEKST for at accelerere deres vækstmuligheder på det danske marked med Outbound Sales.

Zillion opererer med en netværksbaseret forretningsmodel og tilbyder omfattende konsulentydelser til produktionsvirksomheder i Skandinavien. Efter at have opbygget en stærk pipeline af kvalificerede leads og opnået deres første salg inden for de første par måneder af samarebjdet, besluttede Zillion at udvide deres samarbejde med VAEKST.

A personalised sales-led-growth strategy 

"VAEKST præsenterede en meget klar og personlig salgsstrategi, som var skræddersyet omkring vores løsning, value proppositions og brand. Vi kunne se, at de var specialister i konsulentorienteret salg, hvilket for mig viste en høj grad af professionalisme og differentiering fra andre bureauer." - Rasmus Bertram, Associate Partner hos Zillion.


Med en velorganiseret onboarding-proces og en workshop med alle Zillions partnere, leverede VAEKST et pitching framework i Pitchbound, som effektivt kunne kommunikere vores forretningsmodel og ydelser. Med en dedikeret forretningsudviklingskonsulent og ugentlige statusmøder var samarbejdet meget tæt og gav en masse strategiske indsigter for Zillion.

"Samarbejdet med VAEKST har indtil videre vist sig at være meget vellykket. Vigtigst af alt er de ekstremt proaktive, fleksible og servicemindede - hvilket altid giver os en stærk følelse af at være prioriteret." - Rasmus Bertram, Associate Partner hos Zillion

174 kvalificerede salgsmøder med beslutningstagere og en forudsigelig pipeline

VAEKST forsynede Zillion med 174 kvalificerede salgsmøder (SQL'er) og adskillige nye kunder efter kun 17 måneders samarbejde. Udover at skabe millioner af omsætning i pipeline, så opnåede Zillion også meget højere brand awareness blandt deres vigtigste prospekter og forskellige kommercielle indsigter, som de kan eksekvere på fremover.

"Personligt er dette den mest kvalificerede pipeline, som jeg hidtil har oplevet - vi ser frem til nogle spændende måneder." - Rasmus Bertram, Associate Partner hos ZCG.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.