70 salgsmøder på 4 måneder for ESG tech scale-up

VAEKST samarbejdede med Position Green, et svensk full-service ESG Powerhouse, ved at tilbyde Sales-as-a-Service for at opbygge og vedligeholde en stærk pipeline af leads i Norge og Danmark.

70

SQLs

Nordisk

Markedsekspansion

4

Måneder

Industry

Tech

Jesper Nilsson
Country Manager Sweden

70

SQLs

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Personlige salgskampagner via Outbound Sales

Med mere end 500 kunder globalt kombinerer Position Green en omfattende global erfaring med lokal ekspertise til at hjælpe virksomheder med at transformere og accelerere deres forretning inden for ESG-landskabet. Position Green opererede allerede i Sverige, Norge og Danmark, men ønskede at udvide deres brand awareness og deres kundebase i Norge og Danmark. Derfor etablerede det interne salgsteam et partnerskab med VAEKST for at generere leads og levere kommercielle indsigter gennem en personlig og nordisk tilgang, så de kunne fokusere på at servicere deres nuværende kunder.

Forøgelse af kundeakkvisition i Danmark og Norge

Som svar på den stigende efterspørgsel efter rapportering om bæredygtighed blev VAEKST engageret til at øge kundetilgangen i Danmark og Norge ved at udføre en personlig outreach-salgskampagne. VAEKST implementerede nødvendig salgsaktiverende teknologi til at understøtte outreach, definerede segmenterings-, targeting- og positioneringsstrategien sammen med Position Green og udførte en Outbound Sales-kampagne, hvor der blev foretaget split-tests af forskellige segmenter.

70 salgsmøder på 4 måneder

Inden for de første 4 måneder af samarbejdet havde VAEKST leveret 70 demoer og 4 markedsrapporter, som indeholdt indsigter om det danske og norske marked. Markedsrapporter giver indsigter og anbefalinger om efterspørgsel og feedback fra prospekter.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.