178 kvalificerede salgsmøder til førende IT konsulenthus i Danmark.

VAEKST hjalp et IT konsulenthus med at opskalere deres salg på tværs af flere forretningsenheder i Danmark med Outbound Sales.

178

SQL

12%

Konverteringsrate

Opskalering

af services

Industry

Management Consulting

Valdemar Gyldendal
Head of Sales Denmark

178

SQL

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Målrettet børsnoterede virksomheder i Danmark

Konsulenthuset er en digital transformations- og innovationspartner, der specialiserer sig i AI og machine learning, cybersikkerhed, Microsoft og en række andre IT-områder. Konsulenthuset ønskede at opskalere deres services til virksomheder med +500 millioner DKK i omsætning, og vidste, at salgsprocessen ville kræve en personlig forbindelse og fysiske møder, hvor konsulenthusets eksperter kunne demonstrere deres erfaring.

Markedssegmentering baseret på machinel learning og digitaliseringsindeks

VAEKST leverede Outbound Sales ved at etablere et dedikeret salgsteam til at udføre markedssegmentering, finde kontaktoplysninger og udføre personlig outreach mod det valgte kundesegment. VAEKST leverede en månedlig markedsrapport indeholdende kvalitative og kvantitative indsigter fra salgsaktiviteter og samtaler med potentielle kunder, der gav strategiske indsigter og optimerede Outbound Sales-processen.

Segmenteringskriterier såsom omsætningsvækst, digitaliseringsindeks og brug af Microsoft-systemer blev evalueret for at generere de bedste leadlister. Adoptionsraten af machine learning teknologier blevogså brugt til at vælge industrier af høj interesse, og VAEKST's egen proprietære leaddatabase blev brugt til at indsamle offentlige kontaktoplysninger på CTO'er.

VAEKST's outbound salgsteam var ansvarlig for at generere kvalificerede salgsmøder (SQL'er), stå for kalenderstyring og indsamle e-mailtilladelser. Markedsrapporter blev leveret på månedlig basis.

178 kvalificerede salgsmøder i Danmark


VAEKST skabte 178 kvalificerede salgsmøder med landets største virksomheder og havde en konverteringsrate fra time arbejde til mødet booket på 12%. Den første lukkede kundeaftale gjorde at konsulenthuset opskalerede VAEKST services på tværs af deres forretningsenheder.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.