Det første nordiske salg for Amsterdam Data Collective

VAEKST assisterede det hollandske konsulentfirma Amsterdam Data Collective (ADC) med at udvide til Norden og få deres første salg.

Første salg

I Danmark

26

SQL

Markeds

Ekspansion

Industry

Management Consulting

Kristoffer Birkemose
Operations Manager

Første salg

I Danmark

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Et full-stack data science bureau indtræder på det nordiske marked

I en mere kompleks og krævende digital æra er det afgørende for enhver organisation at blive datadrevet for at forblive konkurrencedygtig og imødekomme kunde forventninger. Som et full-stack data science bureau hjælper Amsterdam Data Collective (ADC) virksomheder og organisationer på tværs af flere brancher med at indsamle, forstå og udnytte data, samtidig med at de bygger bro mellem forretningsstrategi og data science. Som en del af ADC's go-to-market-strategi havde de brug for en lokal partner til at lede deres markedsindtræden i Danmark.‍

En klar og personlig udadgående salgsstrategi


Baseret på workshops præsenterede VAEKST en udgående salgsstrategi og et hold af lokale forretningsudviklere, der kunne levere brand awareness, opskalere leadgenerering og indsamle kundeindsigter gennem personaliseret salg. Da begge parter deler en fælles passion for datadrevne og innovative løsninger, førte det til et tæt partnerskab, hvor ADC efterfølgende åbnede deres første kontor i København.

“Først og fremmest havde VAEKST et godt ry og kom fra et startup-miljø ligesom os selv. Fremadrettet præsenterede de os for solide og håndgribelige tal om konverteringsrater, der talte for sig selv - der var ingen tvivl." - Lasse Hachem, Manager

26 kvalificerede salgsmøder og det første salg i Danmark


VAEKST leverede 26 kvalificerede salgsmøder, det første salg og stærk brand awareness med flere beslutningstagere i større finansielle og offentlige institutioner i Danmark. Med en stærk personlig udadgående salgsstrategi og månedlige markedsrapporter leverede VAEKST et salg, en forudsigelig pipeline af leads og nye indsigter. ADC er nu fusioneret med det danske Damvad.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.