om os

VAEKST

VAEKST er et nordisk vækstbureau, som assisterer Professional Service og Teknologi virksomheder med at skalere deres B2B salg i Norden. Vi fokuserer på kvalitet over kvantitet og skaber vores egen teknologi til at understøtte vores metoder.

om os

filosofi og beskrivelse

FILOSOFI

Salg er virksomheders livsnerve, men dét at sælge er en svær kunst at mestre og en udfordrende opgave for enhver.

Vi ser sælgere som stategerne, der agerer som jeres øjne og ører i markedet, dem som afkoder markedstendenser og planlægger de næste skridt for virksomheden.

Sælgere er pionererne, der driver nye innovationer frem ved hjælp af indflydelse og de er atleterne, der skal kunne præstere når det gælder for at sikre deres virksomheds fremtid.

Dygtige sælgere kombinerer nysgerrighed, empati og en stærk mentalitet for at finde muligheder, skabe gode førstehåndsindtryk og opbygge langvarige relationer.

I vores digitale æra er personligt salg afgørende og for at lykkes skal salgsteams drives af mennesker og understøttes af teknologi. Vi eksisterer gennem vores fælles lidenskab for at forbinde mennesker og fremme vækst.

HVAD ER VAEKST?

Vi accelererer salgsvækst for B2B virksomheder i Norden ved at kombinere Sales-as-a-Service ydelser med software ydelser.

Vi skaber positiv brandkendskab, de bedste salgsmøder samt værdifulde kundeindsigter, som kan omsættes til langvarige kunderelationer med stort omsætningspotentiale.

Vores kompetente team af danske og svenske forretningsudviklere har assisteret med mere end 100 Professional Service og Teknologi virksomheder i Norden.

VAEKST blev grundlagt i 2020. Vi har hovedkvarter i hjertet af København og et kontor i Malmø. Vi har mere end 70 lokalsprogede forretningsudviklere, der driver salgskampagner hovedsageligt i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.