VAEKST leverede 164 SQLs for Adapt Agency

VAEKST leverede 164 kvalificerede salgsmøder til Adapt og hjalp det digitale bureau med at identificere efterspørgsel om Salesforce i Danmark gennem Outbound Sales.

164

SQL

12%

Konverteringsrate

Forudsigelig

Pipeline

Industry

Digital agency

Valdemar Gyldendal
Head of Sales Denmark

164

SQL

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Outbound Sales i Danmark

Adapt specialiserer sig i at optimere UX, udvikle platforme og assistere med digital strategi. De retter sig mod alt fra Danmarks største e-handelsvirksomheder til førende energileverandører. Med meget ambitiøse vækstmål indgik bureauet et samarbejde med VAEKST for at generere kvalificerede salgsmøder (SQL'er) og forbedre leadgenereringen ved at pleje en pipeline af interessante prospekter. Derudover udarbejdede VAEKST markedsrapporter med handlingsorienterede anbefalinger indsamlet fra samtaleindsigter.

Kvalificeret mødebooking for bedre konverteringsrater

Samarbejdet begyndte med en workshop, hvor VAEKST analyserede bureauets brand og tilbød at skabe en segmenteringsstrategi og en personlig kommunikationsmodel.

VAEKST identificerede hurtigt en underkategori af detailhandlen som et godt udgangspunkt. Lancering af en Outbound Sales-kampagne baseret på telemarketing og e-mail-marketing viste sig at være vellykket, og samarbejdet voksede for at omfatte bureauets Salesforce-division.

Her viste en blanding af webinarer til at generere Marketing Qualified Leads (MQL'er) og en telefonisk opfølgningskampagne for at konvertere disse leads til SQL'er sig at være meget effektiv.

Markedsrapporterne viste, hvordan digitalisering var øverst på dagsordenen umiddelbart efter afslutningen af COVID-19. Dette førte VAEKST til at optimere leadgenereringen ved at pleje en pipeline af leads og levere SQL'er til midten af 2021.


Forudsigelig pipeline af leads med 164 salgsmøder

Samarbejdet genererede 164 kvalificerede salgsmøder (SQL'er) med en gennemsnitlig konverteringsrate fra arbejdet time til SQL på 12%. VAEKST leverede 10 markedsrapporter, der gav Adapt indsigter til at forbedre målretningen af deres egne marketingindsatser.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.