71 kvalificerede salgsmøder til Fluidit - hydraulisk simuleringssoftware

VAEKST genererede 71 kvalificerede salgsmøder for det finskbaserede softwarefirma, Fluidit, og leverede nye vækstmuligheder i Norden gennem Outbound Sales.

71

SQL

Første

Salg

11

Måneder

Industry

Tech

Corinne Cotteverte
Operations Manager

71

SQL

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Outbound Sales partnerskab førte til nye vækstmuligheder

"VAEKST tilbød Fluidit en meget klar løsning til at tackle nye markeder for os. Jeg kunne især godt lide måden, de præsenterede processen på og arbejdede som en partner med os, i stedet for bare at tilbyde en standard service." - Ville Ylänne, Chief Sales Officer hos Fluidit

Fluidit, et finsk softwarefirma, der opererer i en hurtigt voksende branche, udvikler og implementerer banebrydende hydraulisk simuleringssoftware til distriktsenergisystemer, vandfordelingssystemer og regnvandssystemer. Efter at have erkendt en stigende efterspørgsel efter deres løsning, ønskede Fluidit at finde en lokal nordisk partner med betydelig viden inden for teknologi og bæredygtighed, der kunne støtte deres markedsudvidelse med nye vækstmuligheder i Sverige gennem Outbound Sales.

VAEKST præsenterede en klar Outbound Sales-strategi for, hvordan man træder ind på det svenske marked, hvilket markerede begyndelsen på partnerskabet.

Markedsrapporter og indsigter om efterspørgsel var nøglen til succes

VAEKST udviklede en dybdegående segmentering af det svenske marked baseret på Fluidits mål for at starte en Outbound Sales-kampagne ved hjælp af en multi-channel tilgang gennem telefon, e-mail og LinkedIn. Denne metode gjorde det muligt for VAEKST at engagere sig med potentielle kunder på flere måder, hvilket hjalp med at personalisere kommunikationen betydeligt og generere de første kvalificerede salgsmøder (SQL'er). Derudover blev markeds- og branchensindsigter indsamlet og delt med det finske softwarefirma på månedlige møder, hvilket gjorde det muligt for dem at få forståelse for markedspotentialet.

"VAEKST leverede en fremragende service for os, og jeg blev overrasket over, hvor hurtigt de formåede at få møder for os. Derudover leverede de fremragende oplysninger om markederne via vores månedlige møder." - Ville Ylänne, Chief Sales Officer hos Fluidit

Første salg og 71 kvalificerede salgsmøder

Partnerskabet førte til unikke markedsindsigter og 71 kvalificerede salgsmøder på kun 6 måneder, hvilket resulterede i Fluidits første salg i Sverige og en stærk salgspipeline. Partnerskabet udvidede sig til det norske marked - hvilket yderligere accelererede Fluidits salg og vækstmuligheder.

Indtil videre har vi foretaget vores første salg i Sverige, og vi ser frem til at lukke flere aftaler. Vi har nu en omfattende forståelse af markedet og dets potentiale - klar kommunikation, månedlige møder og fremragende konsulenter at arbejde med." - Ville Ylänne, Chief Sales Officer hos Fluidit

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.