CASE

Fluidit - HYDRAULISK SIMULATIONS SOFTWARE

SUMMARY

VAEKST hjalp den finske softwarevirksomhed Fluidit med nye vækstmuligheder i Norden.

71
SQL
Første
Salg
11
Måneder

NYE VÆKSTMULIGHEDER GENNEM ET LOKALT PARTNERSKAB

"VAEKST tilbød Fluidit en meget klar pakke til at tage fat på nye markeder for os. Jeg kunne især godt lide den måde, de præsenterede processen på og arbejdede som en partner med os i stedet for blot at tilbyde en service." - Ville Ylänne

Den finske softwarevirksomhed, Fluidit, der opererer i en hurtigt voksende branche, udvikler og implementerer avanceret hydraulisk simuleringssoftware til distriktenergisystemer, vandforsyningssystemer og regnvandssystemer.

Efter at have erkendt en stigende efterspørgsel efter deres løsning ønskede virksomheden at finde en lokal nordisk partner med stor viden inden for teknologi og bæredygtighed, som kunne støtte deres markedsekspansion med nye vækstmuligheder i Sverige. VAEKST præsenterede en klar vækststrategi for, hvordan de kunne komme ind på det svenske marked ved hjælp af deres Sales-as-a-Service-model, hvilket førte til et nyt partnerskab.

MARKEDSINDSIGTER VAR NØGLEN TIL SUCCES

VAEKST udviklede en dybdegående segmentering af det svenske marked baseret på virksomhedens overordnede forretningsmål for at kickstarte en outbound salgskampagne ved hjælp af en multikanalstilgang via e-mail, telefon og LinkedIn.

Denne tilgang gav VAEKST mulighed for at engagere potentielle kunder på flere forskellige måder, hvilket bidrog til at personliggøre kommunikationen betydeligt og genererede de første salgskvalificerede leads. Desuden blev der indsamlet markeds- og brancheindsiger i en markedsrapport, som senere blev delt med den finske softwarevirksomhed på de månedlige møder. Disse gav dem mulighed for at få en forståelse af markedspotentialet.

"VAEKST leverede en fremragende service til os, og jeg var overrasket over, hvor hurtigt det lykkedes dem at aftale møder for os. De leverede også fremragende information om markederne via vores månedlige møder." - Ville Ylänne

ØJEBLIKKELIG VIRKNING RESULTEREDE I YDERLIGERE UDVIDELSE

Partnerskabet førte til unikke markedsindsigter og 71 salgskvalificerede møder på blot 6 måneder, hvilket resulterede i deres første salg i Sverige og en stærk salgspipeline på tværs af landene. Partnerskabet står fast i dag og udvides til det norske marked - hvilket accelererer deres salgs- og vækstmuligheder endnu mere.

"Indtil videre har vi gennemført vores første salg i Sverige, og vi ser frem til at indgå flere aftaler. Vi har nu en omfattende forståelse af markedet og markedspotentialet - klar kommunikation, månedlige møder og fremragende konsulenter at arbejde sammen med" - Ville Ylänne

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere