VAEKST bookede 527 salgsmøder for ledende nordisk konsulenthus

VAEKST assisterede et ledende nordisk konsulenthus med at skabe +20m DKK i omsætning ved at levere 527 salgsmøder i Norden.

+20m

Omsætning

527

Salgsmøder

3

Lande

Industry

Management Consulting

Mik Meisen Lokdam
Co-founder & CEO
mik.lokdam@vaekstgroup.dk

+20m

Omsætning

LET'S TALK GROWTH?

We create personalised recommendations for growth strategies based on +80 campaigns.
Reach out for a virtual cup of coffee!

TALK TO SALES

Outbound Sales i hele Norden

En førende managementkonsulentvirksomhed i Norden havde brug for et eksternt Outbound Sales-team til at udføre deres vækststrategi ved at generere nye forretningsmuligheder for konsulentvirksomhedens partnere med henblik på at lukke aftaler og vinde nye kunder. Konsulentvirksomhedens interne ressourcer blev brugt på netværksbaseret salg og pleje af eksisterende kundeforhold, hvilket resulterede i en aftagende pipeline af nye kvalificerede salgsmøder (SQL'er). Konsulentvirksomheden vurderede, at det at etablere et internt udgående salgsteam var for risikabelt, komplekst og dyrt. Dette førte til et partnerskab med VAEKST for at generere SQL'er, opbygge en pipeline af potentielle kunder og levere kommercielle indsigter gennem en lavrisiko og personlig salgsstrategi.

Datadreven salg

VAEKST analyserede konsulentvirksomhedens brand og serviceydelser for at designe personlige pitches, generere kvalificerede leads og udføre udgående salg gennem telemarketing, e-mail-markedsføring og LinkedIn salg. Den indledende markedssegmentering omfattede administrerende direktører i virksomheder med en omsætning på over 200 millioner DKK og over 200 ansatte, og relevante købssignaler blev valgt for at skabe en målrettet besked til segmentet. I løbet af de første måneder testede VAEKST forskellige undersegmenter gennem en agil split-test-tilgang og fandt ud af, at konverteringsraterne var højest med virksomheder inden for industrielle varer og tjenesteydelser samt transport- og logistikindustrien, hvor der havde været en nylig udskiftning af administrerende direktør og et fald i rentabilitet på mindst 2% over en 2-årig periode.

20m DKK i omsætning og 527 kvalificerede salgsmøder


Baseret på de indsigter, der blev genereret fra VAEKST, kunne konsulentvirksomheden optimere deres egen segmenteringsstrategi for at skabe mere målrettede salgs- og marketingkampagner. Med ny viden kunne VAEKST øge konverteringsraterne over tid og generere 527 SQL'er. Et år senere fortsætter samarbejdet stadig, og konsulentvirksomheden har lukket flere aftaler til en værdi af over 20 millioner DKK og har flere aftaler i pipelinen.

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.