NEWS & INSIGHTS

Hvorfor du skal bruger 'Sales-as-a-Service' til at vokse din forretning

Partnerskab med et outsourcet B2B-salgsteam, der udelukkende er fokuseret på at vækste din virksomhed, som VAEKST, fører til en positiv ROI. Læs her hvordan vi kan hjælpe jer gennem Sales-as-a-Service.

SKALÉR MED SALES-AS-A-SERVICE

Der er mange grunde til, at flere og flere virksomheder i dag er afhængige af at outsource deres salgsstyrke. At outsource B2B-salg er ikke en ny strategi. Den har dog udviklet sig til Sales-as-a-Service (Saas)-virksomheder, en forretningsmodel, der giver sine kunder en professionel, brand-orienteret og betroet salgsstyrke.

Internationaliseringen af markedet og den voksende konkurrence understreger, at det haster for virksomhederne med at fokusere på kernekompetencerne. Inden for enhver organisation spiller B2B-salg naturligvis en central rolle, da det er indgangen til indtægter, men det bruger også en stor del af virksomhedens ressourcer. Her tilbyder virksomheder, der tilbyder salg som en service, et meget fordelagtigt alternativ.

B2B-markederne er stadig mere komplekse. De kræver tid, investeringer i teknologi, en ansættelsesproces af høj kvalitet og en kollektiv holdning til konstant at lære og holde sig ajour. Dette kræver meget tid og ressourcer, og virksomhederne ønsker i sidste ende at reducere omkostningerne og strømline processerne. Outsourcing af B2B-salg er en fantastisk måde at gøre det på.

HVAD ER SALES-AS-A-SERVICE?

Kort sagt er en as-a-Service-virksomhed en forretningsmodel, der har specialiseret sig i en specifik opgave og derfor er i stand til og har bevist at de kan levere resultater til sine kunder. "Sales-as-a-Service" er således en forretningsmodel, der er fuldt ud dedikeret til at levere omkostningseffektivt og professionelt salg til sine partnere.

I hele salgsprocessen er leadgenerering en af de mest tids- og ressourcekrævende faser. I pre-sales, når den rigtige kunde er fundet og kvalificeret, skal B2B-salgsteams bruge en enorm indsats. Ved at outsource leadgenerering til et B2B-salgsteam, der er specialiseret i markeds- og kundeundersøgelser som VAEKST, får du direkte adgang til de leads, som din virksomhed har brug for. Dette er lig med positiv ROI og optimering af ressourcerne.

HVORDAN KAN SALES-AS-A-SERVICE GIVE DIN VIRKSOMHED VÆRDI?

Partnerskab med et Sales-as-a-Service-team giver mange forskellige fordele. Outsourcing af dit B2B-salg handler om at tilføre værdi til din virksomhed og få den til at vokse gennem langvarige, velplejede B2B-forhold. Her er nogle af de værdifulde fordele, som et samarbejde med en Sales-as-a-Service-virksomhed kan give dig.

1. EN SALES-AS-A-SERVICE VIRKSOMHED ER OMKOSTINGSEFFEKTIV

At have et internt B2B-salgsteam koster meget tid og kræver rekruttering og uddannelse, hvilket hurtigt kan blive en stor udgift. Men ved at outsource B2B-salgsstyrken kan man derimod alliere sig med et fuldt dedikeret og erfarent team, som allerede er uddannet og klar til at levere resultater.

Ved at indgå partnerskab med en Sales-as-a-Service-virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med rekruttering, ansættelse og uddannelse af forretningsudviklere, kan du udnytte deres erfaring og professionelle B2B-salgsbaggrund fra starten uden investeringer og uden tidskrævende infrastruktur. Denne sammenslutning kan være yderst fordelagtig for nystartede virksomheder, der ønsker at opskalere deres salg hurtigt.

2. NEM ADGANG TIL DATA OG MARKEDS INDSIGTER

En god B2B-salgs-forretningsudvikler har let ved at få indsigter i markedet og analysere de data, som din virksomhed har brug for for at kunne vokse. De fokuserer udelukkende på det, og de er uddannet til det. For dig ville det på den anden side ikke være så enkelt.

Du må tro, at du som virksomhedsejer har nemmere end nogen anden ved at finde ud af, hvad din virksomhed har brug for. Og du ved sikkert en masse om det, men kun et veluddannet B2B-salgsteam kan ved hjælp af deres værktøjer og ekspertise kaste lys over, hvad der fungerer og ikke fungerer i din virksomhed (med henblik på salg). Denne datadrevne viden vil sætte dig og dit team i stand til at træffe informerede beslutninger og lære jer, hvordan I kan skabe forudsigelige resultater.

Den store fordel ved at outsource B2B leadgenerering er, at du nemt kan komme i kontakt med potentielle kunder, der er klar til at købe dit produkt, og få en aftale om et kvalificeret salgsmøde (SQL). Således kan du spare din tid og kræfter på at have en diskussion på højt niveau med kunden og lukke salget. Dette partnerskab gør din ROI ekstremt høj.

3. MEST EFFEKTIVE LEAD GENERERING

Sales-as-a-Service-virksomheder regner ikke kun med B2B-salgseksperter til at øge salget, men også med de seneste tech værktøjer. Professionelle forretningsudviklere, der er specialiseret i B2B-salg, har adgang til og erfaring med avanceret teknologi, som de kan bruge til at finde de rigtige kunder til din virksomhed.

Ved at outsource et B2B-salgsteam til at give dig leads, vil de også følge op på kontakter og opkald. Med disse data vil de kunne give dig indsigter i, hvilket værditilbud for dine produkter eller tjenester der giver størst genklang hos dine kunder. Og du kunne have opnået dette uden en stor investering i teknologi og uddannelse af dit interne salgsteam.

4. SALES-AS-A-SERVICE FORRETNINGSUDVIKLERE ER JERES BEDSTE BRAND AMBASSADØRER

Når du samarbejder med en virksomhed, der har specialiseret sig i B2B-salg og mere specifikt i leadgenerering, kan du stole på deres rekrutterings- og uddannelsesprocesser, som er specielt designet til at finde de bedste repræsentanter for forretningsudvikling.

Et Sales-as-a-Service-team forstår vigtigheden af B2B-salg og er blevet trænet til at skabe kontakt og engagere sig i dit brand. Som B2B-salgsprofessionelle vil de være fuldt ud engageret i din virksomheds vision og mission, og derfor vil de repræsentere dit brand i det bedst mulige lys over for dine potentielle kunder.

HVAD GØR VI HOS VAEKST?

Hos VAEKST accelererer vi vores kunders salgs pipeline ved at generere leads, gennemføre outbound salgskampagner og indsamle kundeindsigter. De B2B-brands, vi arbejder med, får vores hjælp til at finde, kvalificere og konvertere leads til en forudsigelig pipeline af kunder. Ved at stole på os kan de bruge den sparede energi og de ressourcer, de har sparet, på deres kerneforretning. Det giver dem mulighed for hurtigere og lettere at nå deres indtjeningsmål.

Partnerskab med et outsourcet B2B-salgsteam, der udelukkende er fokuseret på at få din virksomhed til at vokse, fører til en positiv ROI. Hos VAEKST sørger vi for og sikrer langvarige, personlige relationer med dine fremtidige kunder for at hjælpe dig med at øge B2B-salget for din virksomhed. Og vi gør det gennem en teknologi- og en datadrevet tilgang, der garanterer succes. Vil du vide mere?

NEWS IN YOUR INBOX?

Keep updated with trends within growth. Receive monthly insights on sales, playbooks and much more.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

INdSIGTer

læs alle

øg jeres omsætning.

BOOK et møde
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
+100
100+ brands bruger VAEKST.