Hannah snakker i telefon
salgsudvikling
Vi afholder salgsworkshops, hjælper med software implementeringer og tilbyder kontinuerlig sparring til jeres salgsteam.
RÆK UD
Pil til højre
salgsudvikling
Vores salgsprogrammer hjælper salgsteams med at styrke deres salgsproces. På workshops introducerer vi teknikker, værktøjer og softwares til at sælge og til at opskalere salgsfunktioner.

Salgsprogrammer giver kontinuerlig adgang til vores database omkring industri tendenser, købspersonligheder og aktuelle konverteringsrater.
udforsk
vores
proces
01
LÆR AT SÆLG
Den første workshop hjælper jeres salgsteam med at implementere teknikker, værktøjer og viden til at optimere og eksekvere på salgsviden.

Vi afdækker +15 salgsteknikker, såsom Storytelling og Power questions, og giver jer værktøjer til at analysere beslutningstagere, skabe industri-specifikke value propositions og dynamiske pitches.

Efter workshoppen er i klar til at starte en forbedret salgsprocess op og med værktøjerne til kontinuerligt at udvikle den.
02
OPSKALÉR
Den anden workshop hjælper jeres salgsteam med at opskalere. Vi implementerer og onboarder jer i softwares såsom intelligente diallers, tale analyse, CRM og marketing automatiseringssystemer.

I får frameworks til at leadrangere og vi giver jer adgang til vores værktøjer til at rekruttere og udvikle salgstalenter.
KLAR
TIL VAEKST?
RÆK UD
Pil til højre