Om os

VAEKST

VAEKST skaber brand awareness, driver leadgenerering og indsamler kundeindsigter i Norden ved at personalisere væksttjenester til B2B-brands.
Jacob Gudnason - Scale your business!
FOUNDING STORY

Rise like a PHOENIX from the ASHES

I sommeren 2020 mistede to studerende deres studiejob, da coronapandemien tvang deres arbejdsgiver til at gå konkurs. Bevæbnet med en ferie fra deres studier og en skør idé allierede de to studerende sig med to tidligere ansatte for at bringe et ny slags bureau til Norden.

Virksomhedernes salg var i krise, og da coronapandemien lukkede det ene kontor efter det andet, blev virksomhedernes salgsprocesser virtuelle, og det personlige præg gik tabt i den digitale verden.
FOUNDING STORY

Fra nul Til én

Med en vision om at hjælpe virksomheder med at skabe personlig vækst i en virtuel verden købte de fire stiftere deres gamle arbejdsgiver fri fra konkurs og lancerede VAEKST ud af asken - et vækstbureau for virksomheder.

VAEKST begyndte at hjælpe tech- og konsulentsektoren med personligt salg i stor skala og leverede brand awareness, leads og kundeindsigter for at øge omsætningen og optimere deres produkt-market fit.
Josefine Andersson - Driven by people and powered by technology
Thor Ravn Møller - We create brand awareness, drive lead generation, and gather customer insights in the Nordic region.
FOUNDING STORY

10X Vækst

VAEKST er drevet af enestående mennesker med en datadrevet tilgang. Vi har hjulpet mere end 40 virksomheder med at skalere deres personlige outbound leadgenerering og er vokset fra 4 til 60 medarbejdere inden for de første 2 år.

I dag bruger VAEKST markedskendskab og branche know-how til at lancere, opbygge og skalere B2B-virksomheder gennem en salgs- og marketingstyret vækst.
Kernen

MISSION STATEMENT

Salg er enhver virksomheds livsnerve. Uden salg vil gode idéer forblive på tegnebrættet, og forretningspotentialet vil forblive uopfyldt.

VAEKST eksisterer for at hjælpe verdens innovatorer med at skabe skalerbare og bæredygtige salg. Vi mener, at bæredygtig B2B-vækst er drevet af stærke kunderelationer, der er bygget på gode førstehåndsindtryk og personlige forbindelser.

Drevet af mennesker og teknologi er vores mission at drive udviklingen af B2B-salgsvækst i Norden. Præget af vores salgsfilosofi om "less talking, more listening" skaber vi salg gennem respekt, innovation og inspiration.
Kernen

VirksomhedsBeskrivelse

VAEKST tilbyder personaliserede vækstpakker til B2B-brands, der ønsker at øge deres salg og markedsføring. Vi skaber brand awareness, driver leadgenerering og indsamler kundeindsigter i Norden.

Vi mener, at B2B-salg kræver en kombination af en personlig forbindelse og marketing. Derfor kombinerer vi vores ekspertise med teknologi for at levere en ROI til vores kunder inden for Tech og Professional service-sektoren. Vores pakker omfatter Sales-Led-Growth (Inbound Sales, Outbound Sales og Sales Execution), Marketing-Led-Growth (Account-Based Marketing) og kan kombineres i pakker for at matche dit præcise behov.

VAEKST blev grundlagt i 2020 og har hovedkvarter i hjertet af København og har et kontor i Malmø. Vi er modersmålsansatte forretningsudviklere, der driver omsætning i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ virksomheder stoler på os