Om os

VAEKST

VAEKST er et nordisk vækstbureau, som assisterer Professional Service og Teknologi virksomheder med at skalere deres B2B salg i Norden.

Vi fokuserer på kvalitet over kvantitet og vil være den foretrukne nordiske partner.
Jacob Gudnason - Scale your business!
oprindelsen

føniksen

I sommeren 2020 mistede to studerende deres studiejob, da coronapandemien tvang deres arbejdsgiver til at gå konkurs. Bevæbnet med en ferie fra deres studier og en skør idé allierede de to studerende sig med to tidligere ansatte for at bringe et ny slags bureau til Norden.

Virksomhedernes salg var i krise, og da coronapandemien lukkede det ene kontor efter det andet, blev virksomhedernes salgsprocesser virtuelle, og det personlige præg gik tabt i den digitale verden.
oprindelsen

Fra nul Til én

Med en vision om at hjælpe virksomheder med at skabe personlig vækst i en virtuel verden købte de fire stiftere deres gamle arbejdsgiver fri fra konkurs og lancerede VAEKST ud af asken - et vækstbureau for virksomheder.

VAEKST begyndte at hjælpe tech- og konsulentsektoren med personligt salg i stor skala og leverede brand awareness, leads og kundeindsigter for at øge omsætningen og optimere deres produkt-market fit.
Josefine Andersson - Driven by people and powered by technology
Thor Ravn Møller - We create brand awareness, drive lead generation, and gather customer insights in the Nordic region.
oprindelsen

10X Vækst

VAEKST er drevet af enestående mennesker med en datadrevet tilgang. Vi har hjulpet mere end 40 virksomheder med at skalere deres personlige outbound leadgenerering og er vokset fra 4 til 60 medarbejdere inden for de første 2 år.

I dag bruger VAEKST markedskendskab og branche know-how til at lancere, opbygge og skalere B2B-virksomheder gennem en salgs- og marketingstyret vækst.
Kernen

filosofi

Salg er virksomheders livsnerve, men dét at sælge er en svær kunst at mestre og en udforderende opgave for enhver.

Vi ser sælgere som stategerne, der fungerer som øjne og ører i markedet, dem som afkoder markedstendenser og planlægger de næste skridt for virksomheder.

Sælgere er pionererne, der driver nye innovationer frem ved hjælp af indflydelse og de er atleterne, der skal kunne præstere når det gælder for at sikre deres virksomheds fremtid.

Dygtige sælgere kombinerer nysgerrighed, empati og en stærk mentalitet for at finde muligheder, skabe gode førstehåndsindtryk og opbygge langvarige relationer.

I vores digitale æra er personligt salg afgørende og for at lykkes skal salgsteams drives af mennesker og understøttes af teknologi.

Vi eksisterer gennem vores fælles lidenskab for at forbinde mennesker og fremme vækst.
Kernen

hvad er vaekst?

Vi accelererer salgsvækst for B2B virksomheder i Norden ved at kombinere Sales-as-a-Service ydelser med software ydelser. Vi skaber positiv brandkendskab, de bedste salgsmøder og leads samt værdifulde kundeindsigter, som kan omsættes til langvarige kunderelationer med stort omsætningspotentiale.

Vores kompetente team af danske og svenske forretningsudviklere har assisteret med mere end 70 salgskampagner for Professional Service og Teknologi virksomheder i Norden.

VAEKST blev grundlagt i 2020 og har hovedkvarter i hjertet af København og har et kontor i Malmø. Vi har lokalsprogede forretningsudviklere, der driver omsætning i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere