Åbne Stillinger
ER DU VORES NYE KOLLEGA?
Vi er altid på udkig efter ambitiøse talenter og på denne side vil du finde vores åbne stillinger.

Rul ned.
og lær mere om hvordan det er at arbejde ved vaekst.

“JEG KAN UDFORKSE UDFORDRINGERNE DER KOMMERMED AT VÆRE EN KVINDE I SALG”
Hos VAEKST behøves vi ikke at omringe os selvmed sales developers med mange års erfaring. Vi foretrækker at omringe os selvmed folk, der har potentiale for at vokse med en iværksætter mentalitet oglysten til at udfordre sig selv hver dag. Vores filosofi ’learning by doing’ guider vores strategi til at give vores kunder den bedste oplevelse.
Pil til højre
”JEG LÆRER NOGET NYT HVER DAG”
Vores innovative og teknologiske tilgang erhvad, der driver vores resultater. Hos VAEKST vil du ikke kun lære at sælge,men også hvordan man driver en virksomhed. Du vil få erfaring i at pleje ogvedligeholde relationer med kunder samtidig med du udvikler din forretningsforståelse.Kan du komme i tanke om andre egenskaber, der er lige så vigtige?
“SAMMEN KAN VI STRÆBE MOD AT LÆRE OG VOKSE SOM ET HOLD”
At have en sikker og støttende arbejdsplads,hvor vi anerkender fejl og deler viden på daglig basis gør os mere komfortablei at gå uden for vores comfort zone og stræbe efter innovativ tankegang somudvikler os både som hold og individer. Vi dedikerer meget af vores tid påkunde relationer og stræber efter at have en transparent og god kommunikation gennemvores ”Sales-as-a-Service”.