CASE

LEVERANDØR AF LØSNINGER TIL UDDANNELSESPARATHED OG ORGANISATORISK MODSTANDSDYGTIGHED

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023
SUMMARY

VAEKST hjælper en svensk udbyder af træningsberedskab og organisatoriske modstandsdygtighedsløsninger med Sales-as-a-Service for at udvide deres vækstmuligheder på det svenske marked. Siden 2021 har VAEKST forsynet virksomheden med salgskvalificerede møder gennem markedssegmentering, leadgenerering, outbound salgskampagner og markedsundersøgelser.

242
SQLs
18
Months & Ongoing
Markeds
Penetration

DIGITAL TRANSFORMATION FOR ET SIKRERE SAMFUND


Organisationen tilbyder militære træningsstyringsløsninger og organisatoriske beredskabstjenester gennem sine software- og konsulenttilbud. Siden etableringen i 2000 har virksomheden betjent offentlige, private og militære kunder i over 70 lande verden over. Ved at fusionere branchekendskab med digital innovation stræber virksomheden efter at skabe et mere sikkert samfund.


EN PERSONLIG TILGANG GENNEM SALES-AS-A-SERVICE


Virksomheden ønskede at skalere deres tjenester i Sverige og havde brug for en lokal partner til at hjælpe med deres markeds penetration. VAEKST foreslog en salgsdrevet vækststrategi, der involverede et team af forretningsudviklere med svensk som modersmål. Strategien bestod i at udføre personaliserede outbound salgskampagner, øge brand awareness, udvide leadgenerering og indsamle værdifulde kundeindsigter.

EN STÆRK SALGSKVALIFICERET PIPELINE MED 242 KVALIFICEREDE MØDER


Som et resultat af 18 måneders progressivt samarbejde leverede VAEKST 242 salgskvalificerede møder og fortsætter med at etablere en stærk kundepipeline og generere nye forretningsmuligheder for deres datadrevne software.

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ virksomheder stoler på os