CASE

DIGITAL VIDENSPLATFORM

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023
SUMMARY

Ved at generere en pipeline af salgskvalificerede leads hjalp VAEKST en af Sveriges mest velrenommerede virksomheder og brands med at forbedre sin leadgenerering og generere salgskvalificerede møder til det svenske marked.

303
SQLs
Svensk
Markedspenetration
18
Måneder

Øget tilstedeværelse gennem Outbound Sales


Virksomheden udvikler og distribuerer en række digitale produkter og tjenester med det formål at fremme viden. Deres produkter og tjenester bruges af de fleste svenske skoler, universiteter, offentlige myndigheder, små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner. Virksomheden har yderligere øget sin tilstedeværelse og brandbevidsthed gennem deres partnerskab med VAEKST, med fokus på Outbound Sales.

LOKAL EKSPERTISE TIL LOKALE PRODUKTER OG TJENESTER


Virksomheden ønskede at skalere deres forretning for at nå ud til flere potentielle kunder med deres produkter inden for digitale læremidler og videnservice. De ønskede en lokal partner, der kendte det svenske marked og var fortrolig med deres produkt. Det gav dem mulighed for at spare risici, uddanne deres salgsteams og øge deres omsætning. VAEKST var den rigtige partner til at generere salgskvalificerede leads, booke demomøder og sikre en optimeret og forudsigelig salgspipeline.

OPSKALERING I SVERIGE MED 303 SQL'ER


Efter at have gennemført 18 måneders markedsundersøgelser og leadgenerering oplevede virksomheden en markant stigning i forretningsmuligheder inden for det målrettede marked. Partnerskabet resulterede i 303 salgskvalificerede møder og distribution af flere markedsrapporter.

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere