CASE

Bæredygtighedsrapportering

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023
SUMMARY

VAEKST samarbejder med et svensk full-service ESG Powerhouse ved at levere Sales-as-a-Service til at opbygge og pleje en stærk pipeline af Sales Qualified Leads i Norge og Danmark.

70
SQLs
Nordisk
Markedspenetration
4
Months

PERSONLIG VÆKST GENNEM OUTSOURCING


Virksomheden har over 500 kunder verden over, kombinerer omfattende global erfaring med lokal ekspertise for at hjælpe virksomheder med at transformere og accelerere deres forretning inden for ESG-landskabet.

Den nordisk fødte virksomhed, opererede allerede i Sverige, Norge og Danmark, men ønskede at udvide kendskabet til sit brand og sin kundebase i Norge og Danmark. Som følge heraf etablerede det interne salgsteam et partnerskab med VAEKST for at generere leads og levere kommerciel indsigt gennem en personlig og nordisk tilgang, samtidig med at deres opmærksomhed på deres nuværende kundekreds var intakt.

MÅLRETTET HRDD-LØSNING OG BÆREDYGTIGHEDSRAPPORTERING


Virksomheden opererer inden for det voksende område ESG-ledelse og bæredygtighedsrapportering. Dens omfattende ESG-løsning kombinerer specialiserede rådgivningstjenester, e-læring, lederuddannelse og datadrevet software.


Som svar på det stigende behov for at spore og rapportere bæredygtighedsdata har virksomheden udviklet en platform, der inkorporerer etablerede rapporteringsstandarder og rammer som CSRD, GHG, GRI og HRDD, for at effektivtivisere dataindsamling og rapportering. VAEKST hjælper virksomheden med at planlægge demomøder, opbygge en stærk kundepipeline og skabe nye forretningsmuligheder for deres datadrevne software, samtidig med, at de giver en omfattende forståelse af markederne og markedspotentialet inden for bæredygtighedsrapportering og HRDD.

70 KVALIFICEREDE MØDER PÅ 4 MÅNEDER


Partnerskabet har indtil videre bidraget til 70 salgskvalificerede leads på 4 måneder, samtidig med, at vi leverer månedlige markedsrapporter med strategiske indsigter i det danske og norske marked, som det interne salgsteam kan bruge.

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 6, 2023

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere