CASE

Amsterdam Data Collective - FULL STACK DATA SCIENCE KONSULENTER

SUMMARY

VAEKST hjælper Amsterdam Data Collective (ADC) med at etablere et solidt fundament for fremtidig vækst i Danmark.

Første Salg
i Danmark
26
SQL
Markeds
Ekspansion

Et full-stack data science agency

I en mere kompleks og krævende digital tidsalder, er det afgørende for enhver organisation at styrke sin position i en datadrevet retning, for at forblive konkurrencedygtig og opfylde kunders forventninger. Som et full-stack data science agency, hjælper ADC virksomheder og organisationer på tværs af flere brancher med at indsamle, forstå og udnytte deres data - og samtidig bygge bro mellem forretningsstrategi og datadrevne løsninger.

EN KLAR OG PERSONLIG SALES-LED-GROWTH STRATEGI

Efter succesfult at have hjulpet flere kunder i Benelux-landene, ønskede ADC at ekspandere til Norden - med det danske marked som deres førsteprioritet. Som en del af ADC's go-to-market-strategi havde de brug for en lokal partner til at forme og lede deres markeds ekspansion.  

VAEKST præsenterede en klar salgsstyret vækststrategi bestående af et team af lokale forretningsudviklere, der kunne skabe brand awareness, øge leadgenerering og indsamle kundeindsigter gennem personlige outbound salgskampagner.

Da både ADC og VAEKST begge havde en fælles passion for datadrevne- og innovative løsninger, førte det i sidste ende til et tæt partnerskab, hvor ADC efterfølgende åbnede deres første kontor i København.  

"Først og fremmest havde VAEKST et godt ry og kom fra et startup-miljø ligesom os selv. Her præsenterede de os for flotte og imponerende nøgletal, der talte for sig selv - der var ingen tvivl". - Lasse Hachem, Manager

VÆKST GENNEM BRAND AWARENESS

Med en langsigtet strategi i baghovedet kan ADC nu se ind i en spændende fremtid, som allerede er anerkendt af flere beslutningstagere i store finansielle og offentlige institutioner i Danmark. Dette skyldes en personaliseret outbound salgsstrategi, som har ført til 26 salgskvalificerede møder og en stærk brand genkendelse på tværs af flere branchesegmenter. Alt i alt har denne strategi vist sig at være effektfuld og vil være grundlæggende for ADC's fremtidige vækstrejse i Norden

MORE CASES

Arbejd med os

Accelerer jeres B2B-vækst

Lad os komme igang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Vanja fra VAEKST.
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+50
50+ nordiske forretningsudviklere